Gierput onderbroekenlol - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van reumakuurreisbulgarije - WaarBenJij.nu Gierput onderbroekenlol - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van reumakuurreisbulgarije - WaarBenJij.nu

Gierput onderbroekenlol

Door: Jolanda

Blijf op de hoogte en volg

21 September 2023 | Bulgarije, Varna

Zo, de eerste twee dagen kuren zijn om.

Het is best even wennen, een groot verschil met Montenegro. Maar ik kan nog niet zeggen beter of slechter

Ik heb de volgende therapieën:

- Manuele massage

- Onderwater massage

- Hydrotherapie

- Algenpakking

- Modderpakking

Aangevuld met yoga en aquarobics.

De behandelingen zijn hier allemaal individueel, maar ook allemaal achter elkaar, dit vind ik heel pittig, af en toe een bakkie koffie tussendoor is ook heel erg lekker.

Verder heb je hier de therapieën elke dag op een andere tijd en dan kan dus echt s morgens, s middags of s avonds zijn.

In Montenegro had je bv een modderpakking en dan kreeg je echt een hele emmer modder over je heen.

Werd je als een worstenbroodje ingepakt en hier komen ze met een kommetje modder aan zetten, ik dacht eerst ze doen maar 1 gewricht, maar nee het hele lichaam wetd toch met dat ene kommetje modder van top tot teen ingesmeerd.

Maar STINKEN.....echt ik dacht dat ik een half uur lang in een gierput lag......nu begrijp ik ook waarom er overal die Rituals producten liggen, ze moeten die geur toch ergens mee weg krijgen.

Maar het werkte wel goed.

Voordat je een modder of algenpakking krijg moet je een wegwerp onderbroekje aan, nou zeg maar rustig schaamlapje. Ik heb helemaal krom gelegen van het lachen. Het is 1 recht klein lampje met aan beide kanten een stiekje.

Nou geloof mij, ik pas hier niet in, maar alle anderen ook niet.

Hilarisch..... ik zal jullie de foto's maar besparen.....

Morgen maar gewoon eigen ondergoed en een handdoek, werkt ook prima.

De massage was heel erg goed en fijn.

Hydrogymnastiek is behoorlijk heftig. Je bent in een zwembad met een onderwater loopband, fiets, racefiets en crosstrainer.

Voor het eerst in 2 jaar heb ik weer 10 minuten hard gelopen, onder water dus. Was een heerlijk gevoel.

Na de therapieën vandaag nog even het centrum en het strand hier bekeken, eindelijk begin ik een beetje te landen en kom ik wat tot rust.

Op naar morgen.