Moe, douchen, afdrogen - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van reumakuurreisbulgarije - WaarBenJij.nu Moe, douchen, afdrogen - Reisverslag uit Varna, Bulgarije van reumakuurreisbulgarije - WaarBenJij.nu

Moe, douchen, afdrogen

Door: Jolanda

Blijf op de hoogte en volg

24 September 2023 | Bulgarije, Varna

Poeh,.....het kuren begint er flink in te hakken.

Dat is normaal na een dag of 4 a 5 kuren dus niets aan de hand, maar pfff,.....vandaag niet vooruit te branden.

Douchen is voor mij, sinds met trombose, embolieen, hart, been en long problemen een hele opgave. Mijn smart watch geeft na een keer douchen standaard aan, goede training gehad.

En tja,.....Als je je hier dan even een dag voor de geest haalt:

- opstaan, wassen en aankleden

- hydrogymnastiek, omkleden, afdrogen en aankleden:

- Onderwater massage, uitkleden, afdrogen, aankleden;

- modderpakking, uitkleden, heeeeeeeel goed douchen, afdrogen, aankleden,

- algenpakking, uitkleden, afdrogen, aankleden:

- thermaal water, uitkleden, aankleden, uitkleden, afdrogen.

En tja ik had al geschreven hoe geweldig de modder hier ruikt (echt het lijkt of hier allemaal varkentjes lopen met die lucht) dus dan ga je naar je kamer en herhaalt het ritueel zich nog een keer, uitkleden, douchen, afdrogen en weer aankleden

Whaaaaaa,......dat zijn nog al wat trainingen op een dag. Vandaar dat ik nu ook even heeeeel erg moe ben.

Vanmiddag al een poos geslapen en nu lig ik ook alweer op bed.

Vanmiddag nog even een korte wandeling gemaakt en bij een aantal stranden wezen kijken (elk hotel heeft hier bijna een eigen privé strand). En we zijn nog naar een restaurant geweest wat vroeger een echt schip was.

Verder heb ik een strand gevonden wat eindelijk toegankelijk is ZONDER gevaarlijke trap (zoals jullie weten is traplopen niet helemaal mijn ding). Dus ik ga zeker nog even een keer een duik in de Zwarte Zee maken.

Het weer is nog steeds prachtig, het eten goed en vriendelijke mensen.

Voor nu laat ik het hierbij want zoals ik al schreef ik ben heeeeel moe......Trusten :-)